#hetkanwel!

Van 4 tot en met 6 juni vindt u ons op de PROVADA. Op onze stand kunt u (opnieuw) kennis maken met de Energierobot en kunt u testen hoe Paris Proof uw gebouwen zijn.

De ING Energierobot, ook te gebruiken als rapportagetool (Informatieplicht Wet milieubeheer)
Per 1 juli 2019 treedt de nieuwe Informatieplicht in werking waarbij voor alle gebouwen groter dan ca. 500 m2 aangegeven moet worden welke energiebesparende maatregelen zijn toegepast. Uitgangspunt is de Erkende Maatregelenlijst die verplichte maatregelen bevat die in alle gebouwen toegepast moeten worden. Wij introduceren een nieuwe software module die u helpt om snel aan deze verplichting te kunnen voldoen. De module wordt tijdens de PROVADA geïntroduceerd.

Model voor taxeren verduurzaming kantoren
Samen met de tien grootste taxatiekantoren van Nederland hebben wij een nieuw model ontwikkelt om de duurzaamheid van kantoren te taxeren. De ambitie is dat dit zogenoemde Duurzaamheidstaxatiemodel de standaard wordt die alle partijen in de markt gaan gebruiken. Dat helpt bij een objectieve, transparantere en consistentere waardering van de duurzaamheid van het vastgoedobject ten opzichte van de huidige situatie. Nu gebruiken marktpartijen nog verschillende methodes. De komst van een standaard taxatiemodel komt de verduurzaming van vastgoed ten goede.

Persbericht: ING en tien grote taxatiekantoren ontwikkelen standaard voor taxeren verduurzaming kantoren

REF introduceert de REF Portal
De portal is de toegangspoort die u inzicht geeft in uw leningen bij ING, uw vastgoed en huurders, zodat u sneller en beter in staat bent onderbouwde beslissingen te nemen. Dit jaar wordt de portal uitgebreid met een directe toegang tot de REF Duurzaam App (u hoeft dan niet twee keer in te loggen om bij de verschillende gegevens te kunnen).

Wilt u ook toegang tot de portal? Vraag het ons op de PROVADA!

Bijeenkomst 5 juni
Op woensdag 5 juni organiseren wij de bijeenkomst ‘#hetkanwel!’. Onze gastspreker is Ali B. Daarna zien wij u graag tijdens de borrel op onze stand waar u kunt napraten over het indrukwekkende verhaal. Meld u nu aan voor deze bijeenkomst, wij reserveren graag een stoel voor u. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 – 16.30 uur in zaal E102. Vol = vol. U kunt zich aanmelden door te klikken op deze link.

Feestelijke ondertekeningen met partners
Zoncoalitie, dinsdag 4 juni 12.00 uur op onze stand
Nyenrode, dinsdag 4 juni 16.00 uur op onze stand
Wiredscore, woensdag 5 juni 12.00 uur op onze stand
Zonnestroom Nederland, donderdag 6 juni 12.00 uur op onze stand
Klik hier voor meer informatie.

PropertyNL Special PROVADA 2019