Duurzaamheids-challenge

Expeditieleidster Bernice Notenboom ondernam in april 2017 een Noordpoolexpeditie. Een symbolische tocht die in het teken stond van de 2° klimaatafspraken in Parijs. ING Real Estate Finance sponsorde Bernice’s Noordpool Expeditie samen met een aantal van haar klanten en partners binnen de vastgoedbranche.

Duurzaamheidschallenge
De bijdrage van ING Real Estate Finance (ING REF) aan deze samenwerking is vooral gericht op commercieel vastgoed. Samen met 15 REF co-sponsoren wordt een concreet traject ingezet, inclusief actieplan, naar toekomstbestendig vastgoed.

Deze klanten vormen de voorhoede in de verduurzaming van vastgoed in Nederland. ING wil met deze kopgroep alle commerciële vastgoedeigenaren in Nederland inspireren en hen vooral aanzetten tot het versnellen van de verduurzaming in Nederland. Dit sluit aan bij het bekende vijf-stappenplan waarmee ING haar klanten volledig faciliteert om de gewenste duurzaamheid inclusief CO2-reductie te bereiken.

Naast de REF co-sponsoren wordt Bernice Notenboom ook gesponsord door onze partners CFP Green Buildings en Van Draeckeburgh en door AAFM Facility Management en Vaanster Energie.

Klik voor meer informatie over deze sponsoren op de linkjes hieronder.

REF co-sponsoren

Breevast
Built to Build Vastgoed
Cocon Vastgoed Management
Dornick B.V.
Duijnstede Beheer
GEVA Vastgoed / Strijp-T
Icon Real Estate
Investore
Merin
Mobion
OVG Real Estate
Pygo Netherland
Sectie5
Urban Interest
VORM Holding / Next Real Estate

Overige sponsoren vastgoedbranche

AAFM Faciity Management
CFP Green Buildings
Vaanster
Van Draeckeburgh